Ik kijk wel

Hallo.

Gezien het feit dat ik geen tijd heb om een YouTube kanaal te onderhouden en er duizenden euro’s mee te verdienen, vond ik het wel een enigszins geinig idee om een blog te beginnen (Met geen tijd hebben bedoel ik overigens: geen zin hebben om mijn tijd er aan te besteden, zoals zoveel andere mensen dit ook zo bedoelen). Ik kan me goed voorstellen dat niemand zit te wachten op de memoires van een hinderlijk joch van 17. Maar dat maakt mij niet uit. Ik type en kijk wel of er een hond is die t leest.

Als je denkt: ‘Vanwaar die naam?’ Is het antwoord daarop: mijn achternaam is Welker en ik heb ooit de meesterlijke bijnaam Skywelker gekregen.

Als je je afvraagt: ‘Heeft dit amateuristisch gedoe ook een thema?’ Is het antwoord daarop: vanzelfsprekend niet, ga je schamen. Zoals eerder gemeld schrijf ik waar ik zin in heb, dit kan muziek, godsdienst, social media, actualiteiten of mijn persoonlijke leven zijn. Mocht jij denken: ik heb behoefte aan de mening of observatie van een jongen die nergens verstand van heeft, laat maar een leuk thema achter.

Ik groet u en wens u een fijne avond.

3 thoughts on “Ik kijk wel

Leave a comment